Фейсбук Двама души загинаха в катастрофа на първокласния път София - Варна

...
Фейсбук
Двама души загинаха в катастрофа на първокласния път София - Варна
Коментари Харесай

Ужас на първокласния път София - Варна! Двама души загинаха при тежко ПТП

Фейсбук Двама души загинаха в злополука на първокласния път София - Варна край Омуртаг. Сигналът за случая е получен в 10,03 ч. в сряда, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище, представени от Българска телеграфна агенция. Движението в сектора е краткотрайно прекратено.

По първични данни при случая са се ударили три автомобила. Два от тях пътували в посока София, а третият - в противоположната. По предварителна информация жертвите са пътували в една и съща кола. 

На място са екипи чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в Търговище, на Районното ръководство в Омуртаг и на Районната пожарна работа в Търговище. Служители на бранш " Пътна полиция " краткотрайно пренасочват пътуващите коли по обходни направления. В посока Варна то е през село Презвитер Козма - Божурка - Пайдушко - Лиляк - Околовръстен път - Търговище. Пътуващите в посока София могат да минават по маршрута Околовръстен път Търговище - Лиляк - Цветница - Божурка - Презвитер Козма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР